Класическият албум на  - се преиздава на винил, за да

...
Класическият албум на  - се преиздава на винил, за да
Коментари Харесай

30 години от издаването на  Check Your Head  на  Beastie Boys

Класическият албум на  - се преиздава на винил, с цел да означи своята 30-та годишнина. Звукозаписната компания  отпечатва албума на хип-хоп триото от 1992 година на бордо и пурпурен винил за обновеното издание. Плочите ще бъдат и персонално подписани от притежателя на компанията DJ, продуцент и издател

По мотив юбилейното преиздаване от споделят: „ Издаден преди 30 години, Check Your Head потвърди, че Beastie Boys са способни да пробият нови позиции в хип-хопа и да основат сингли като So What и cha Want, върху който цели банди могат да градят кариерата си ".
 Димитър Гилев е „ Будител на годината 2022 “ 2 ноем 2022 | Вдъхновяващият преподавател, историк и откривател от Свиленград Димитър Гилев е " Будител на годината 2022 ". Той...
 Check Your Head, който се появява през 1992 г. е третият студиен албум на Beastie Boys и включва типичен песни от триото като Pass The Mic , So What'cha Want и Jimmy James . Може да поръчате свое копие от новата юбилейна версия изданието, която се чака да излезе през ноември, като се запишете в   на  Vinyl Me Please.

 

Създадена е като хардкор пънк група през 1979 година Beastie Boys e продала 40 милиона албума, което я прави най-продаваната рап група съгласно „ Билборд “ от 1991 година насам. През юли тази година Beastie Boys бяха почетени с улица, кръстена на тях в Ню Йорк.

 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР